Pages Navigation Menu

Online sorozatok, Sorozatok online, online sorozat nézés, Nálunk megtalálhatod az összes kedvenc sorozatodat, nézheted regisztráció nélkül

Hirdetés
Hirdetés

Kőgazdagok – Privileged Online

Kőgazdagok – Privileged Online

szines magyarul beszélő amerikai vigjátéksorozat 2008
Rendező:David Paymer, Michael Engler
Szereplők:JoAnna Garcia Swisher, Lucy Hale,
Ashley Newbrough, Allan Louis, Brian Hallisay

Még 2008-ban mutatkozott be a CW-n, a külföldön Privileged címen ismert széria, ami a 90210 és a Gossip Girl – A pletykafészek méltó kihívójának tűnt, aztán viszont nem tudta felvenni a versenyt egyik tinisorozattal sem, 18 epizód után ment a levesbe a próbálkozás.
Pedig kritikusi és nézői körökben is tetszést aratott az ötlet, a történet szerint egy magazinnál dolgozó, onnan a munkakörülmények miatt kilépő lány vezérletével nyerhetünk betekintést a felső tízezer életébe, a főhősnő (Megan) ugyanis miután nem hajlandó a bulváros hangnemnek engedni, inkább két elkényeztetett lány “dadája” lesz, a cél pedig felkészíteni őket a nagybetűs életre, mialatt kabrióktól és kubai szivartól bűzös levegőben mulat a környezetük. Leginkább Lucy Hale és az Egy bébiszitter naplója című film rajongóinak ajánlható a produkció, hiszen annak ellenére, hogy korrekt színvonalat hozott végig az első szezon, nem volt képes kiemelkedni a bő kínálatból.

A széria hivatalos ismertetője: Mihez kezd egy friss diplomás, tűzrőlpattant New York-i újságíró, ha egyetlen nap alatt lesz munkanélküli és otthontalan? A Kőgazdagok című amerikai sorozat Meganjének (Joanna García) szerencséje van; a milliárdos Laurel (Anne Archer) unokáit kell korrepetálnia Palm Beachen, mesébe illő körülmények között: a szobája nagyobb, mint a New York-i lakása, remek fizetést, rengeteg szabadidőt és saját sportkocsit kap. A munkának azonban árnyoldalai is vannak: a két kamaszlány, Rose (Lucy Hale) és Sage (Ashley Newbrough), igazi lázadó; lépten-nyomon borsot tör lelkes tanáruk orra alá. A bajokat tetézi, hogy Megan családja is a közelben lakik; a gazdag és jóképű szomszéd, Will (Brian Hallisay) pedig éppen Lilyvel (Kristina Apgar), Megan testvérével jár. A szerelmi négyszöget Megan legjobb barátja, Charlie (Michael Cassidy) teszi teljessé, aki titkon szerelmes a lányba. Komplikált szerelmi élete és családi kapcsolatai dacára Megan eltökélten navigálja a gondjaira bízott kamaszlányokat Palm Beach veszélyes vizein.

1ÉVAD:

zixshare:01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11121314, 15161718

streamcloud:01, 02, 03,

 videozed: 04,

 

A


HIRDETÉS
TOPLISTÁK